Υπηρεσίες

Κατασκευή

Αν το να κατασκευάσετε το δικό σας σπίτι είναι όνειρο ζωής, στην G Group φροντίζουμε όχι μόνο να γίνει πραγματικότητα, αλλά να είναι και καλύτερο των προσδοκιών σας. Κι αυτό γιατί γνωρίζουμε πως ο χώρος σας πρέπει να είναι ξεχωριστός, λειτουργικός και αισθητικά τέλειος ώστε να λατρεύετε κάθε του γωνιά, ενώ ταυτόχρονα να διαθέτει τη μεγαλύτερη δυνατή αξία ως μια σωστή επένδυση!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αντιπαροχή

Κατασκευή Αντιπαροχή Ανακαίνιση Μελέτη Φωτορεαλιστικός Σχεδιασμός 3D Εάν για εσάς η κατασκευή ενός δικού σας σπιτιού είναι ένα όνειρο ζωής, στην G Group φροντίζουμε όχι μόνο να γίνει πραγματικότητα, αλλά να είναι και καλύτερο των προσδοκιών σας. Η αντιπαροχή είναι μία σύμβαση οικοδομήσεως, σύμφωνα με την οποία η κατασκευαστική εταιρεία της οικοδομής δίνει ένα τμήμα της οικοδομής του [...]
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ανακαίνιση

Μετά από πολυετή εμπειρία στο χώρο της ανακαίνισης, αναπαλαίωσης και κατασκευής κατοικιών, η G Group αναλαμβάνει να μεταμορφώσει το σπίτι σας σε ένα νέο, ανανεωμένο και αισθητικά άρτιο χώρο όπου θα μπορείτε να απολαμβάνετε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας. Αναδείξτε τους χώρους σας με σύγχρονες λύσεις που όχι απλώς προσφέρουν στην οικία σας μια φρέσκια αίσθηση αλλά και μια διαχρονική αξία.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μελέτη

Οι αρχιτέκτονες και το ανθρώπινο δυναμικό της G Group, έχοντας πολυετή πείρα και τεχνογνωσία μπορεί να σας προσφέρει τις λύσεις που ταιριάζουν σε εσάς. Με τις ολοκληρωμένες και εμπεριστατωμένες μας μελέτες εξοικονομείτε χρόνο αλλά και χρήματα, ενώ έχετε την απόλυτη βεβαιότητα για την ορθότητα της απόφασής σας. Επενδύστε σε ευέλικτες λύσεις και δώστε αξία στην κατοικία σας, με σεβασμό στο περιβάλλον και σε συμφωνία με όλους τους οικοδομικούς κανονισμούς. Το σπίτι σας ξεκινάει από εδώ!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Φωτορεαλιστικός Σχεδιασμός 3D

Στην G Group κάθε έργο είναι ξεχωριστό και απαιτεί να βρίσκονται σε πλήρη αρμονία ένας μεγάλος αριθμός παραγόντων. Με την αρχιτεκτονική-διακοσμητική μελέτη και το φωτορεαλιστικό σχέδιο, παρέχουμε τη δυνατότητα ελέγχου της διάταξης των κατασκευών και οριστικοποίησης της μορφής του έργου, δίνοντας έτσι στους πελάτες μας ένα μεγάλο πλεονέκτημα ώστε να έχουν μία πλήρη εικόνα για το τελικό αποτέλεσμα πριν από την έναρξη των εργασιών. Όλα αυτά μπορείτε να τα δείτε να ζωντανεύουν μέσω του φωτορεαλιστικού σχεδιασμού 3D ώστε να νιώθετε πραγματικά σίγουροι για κάθε σας επιλογή.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ