Ανακαίνιση

Μετά από πολυετή εμπειρία στο χώρο της ανακαίνισης, αναπαλαίωσης και κατασκευής κατοικιών, η G Group αναλαμβάνει να μεταμορφώσει το σπίτι σας σε ένα νέο, ανανεωμένο και αισθητικά άρτιο χώρο όπου θα μπορείτε να απολαμβάνετε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας. Αναδείξτε τους χώρους σας με σύγχρονες λύσεις που όχι απλώς προσφέρουν στην οικία σας μια φρέσκια αίσθηση αλλά και μια διαχρονική αξία.

Κάθε ακίνητο χρειάζεται φροντίδα. Με το πέρασμα του χρόνου όμως οι κατοικίες χρειάζονται είτε σε βάθος συντήρηση, είτε μια ανανέωση και για αισθητικούς αλλά και για λειτουργικούς λόγους. Εμείς, αναλαμβάνουμε να σας βοηθήσουμε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις ώστε να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, στην πιο συμφέρουσα λύση.

Στην G Group επί σειρά ετών αποδεικνύουμε πως διαθέτουμε και την τεχνογνωσία αλλά και την πείρα που απαιτείται ώστε να δημιουργούμε για σας την κατοικία που θα σας εκφράζει απόλυτα! Με εξειδίκευση, μεράκι αλλά και υψηλό αίσθημα ευθύνης για την απόφασή σας, εμπιστευτείτε μας και αποκτήστε ένα αποτέλεσμα κορυφαίας ποιότητας και αισθητικής, τόσο μοναδικά όσο οι ιδέες και οι επιθυμίες σας.

Κερδίστε χρόνο και διασφαλίστε τη διαδικασία ανακαίνισης συμπληρώνοντας το παρακάτω ερωτηματολόγιο.

 

Η διαδικασία της κοστολόγησης είναι πολύ σημαντικό βήμα για εμάς. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις στα συμβόλαια μας και αυτό το επιτυγχάνουμε καταγράφοντας τις ανάγκες σας, με επιμελή και λεπτομερή τρόπο.

Στο πλαίσιο αυτό δημιουργήσαμε το παρακάτω ερωτηματολόγιο ώστε να μπορέσουμε να έχουμε τις βασικότερες πληροφορίες για το έργο που πιθανά να αναλάβουμε. Έτσι, έχοντας τα σωστά δεδομένα θα προετοιμάσουμε την 1η επικοινωνία μας ή το ραντεβού μας κατάλληλα. Χωρίς σπατάλες χρόνου για εσάς, έχοντας συγκεκριμένες προτάσεις για την κατασκευή ή ανακαίνιση της κατοικίας σας. Συνεπώς, θα έχετε πιο γρήγορα την κατάλληλη προσφορά και τις προτάσεις για να αποφασίσετε εάν θα προχωρήσετε μαζί μας την υλοποίηση του έργου.

Σε ποιά περιοχή βρίσκεται το ακίνητο σας; *

Σε ποιον όροφο βρίσκεται; *

Ποια χρονολογία είναι κατασκευασμένο; *

Πόσα τετραγωνικά είναι; *

Είναι το ακίνητο άδειο ή κατοικημένο; *

Είστε ιδιοκτήτης ή ενοικιαστής του ακινήτου; *
ΙδιοκτήτηςΕνοικιαστής

Για ποιο λόγο επιθυμείτε να κάνετε ανακαίνιση; *

Τι ακριβώς θέλετε να ανακαινίσετε ; (μερική ή ολική ανακαίνιση ; σε πόσους / ποιους χώρους 😉

Το ακίνητο είναι ηλεκτροδοτημένο αυτή τη στιγμή; *
ΝαιΌχι

Υπάρχει κάποια άμεση επείγουσα κατάσταση π.χ. διαρροή, επικίνδυνη βλάβη κλπ. ; εάν ναι, τι αφορά ; *

Τι ποσό διατίθεστε να επενδύσετε για την ανακαίνιση; *
5.000 – 10.00010.000 – 20.00020.000 – 40.00040.000 – 100.000Άλλο

Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη βοήθεια που θα επιθυμούσατε σχετικά με την ανακαίνιση ; Αν ναι, ποια ; (π.χ. αισθητική, διαρρύθμιση χώρων / άμεση εκτίμηση κόστους / αγορά ή προτάσεις για υλικά / οργάνωση ή χρονοδιαγράμματα / όλα τα παραπάνω ; ) *

Πότε θα θέλατε να ολοκληρωθούν οι εργασίες; *

Όνομα / Επώνυμο *

Τηλέφωνο *

E-mail Επικοινωνίας *

Σημειώσεις / Άλλες Πληροφορίες