Η Εταιρεία

G Group | Ανακαίνιση Σπιτιού

Η G Group, με πείρα στο χώρο της ανέγερσης, κατασκευής και ανακαίνισης κτηρίων, διαμερισμάτων και καταστημάτων από το 1992, ξεκίνησε με όραμα να προσφέρει στους πελάτες της ποιοτικές, ασφαλείς και αισθητικά άρτιες λύσεις με διαχρονικότητα και προστιθέμενη αξία για το μέλλον. Ιδιοκτήτης, εμπνευστής και δημιουργός της G Group είναι ο κος Γουσέτης Θεόδωρος. Μέχρι σήμερα έχουν κατασκευαστεί πάνω από 185 πολυκατοικίες, ενώ οι ανακαινίσεις είναι ακόμα περισσότερες.

Πιστοποίηση ISO – G Group

Στην G Group

Κάθε κατασκευή ή ανακαίνιση είναι ξεχωριστή. Χρησιμοποιώντας την πείρα και την τεχνογνωσία μας προσφέρουμε πάντα στον πελάτη αυτό που θέλει και χρειάζεται, με υψηλού επιπέδου αρχιτεκτονική. Επιθυμούμε το νέο σας σπίτι να είναι όχι απλώς μια εξαιρετική επένδυση για το μέλλον, αλλά και ένας χώρος που θα απολαμβάνετε σε βάθος χρόνο με τους αγαπημένους σας.

Ταυτόχρονα, κάθε μας συνεργασία με εξειδικευμένους μηχανικούς και τεχνικούς αποτελεί εγγύηση για την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου – βάσει των συμφωνηθέντων και εντός χρονοδιαγράμματος. Ενώ, χρησιμοποιώντας μόνο ασφαλή και ποιοτικά προϊόντα και υλικά, δε βελτιώνουμε μόνο την αξία της επένδυσής σας αλλά και μειώνουμε το κοστολόγιο σε βάθος χρόνου.

Και όλα αυτά, ενώ συνεχίζουμε να εξελίσσουμε τις τεχνικές μας και να χρησιμοποιούμε καινοτόμα συστήματα και μεθόδους κατασκευής, ώστε να επωφελείστε πλήρως από κάθε νέα ανακάλυψη που μπορεί να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής σας και να διασφαλίσει την αξία της επένδυσής σας.

Σας ευχαριστούμε για την ως τώρα εμπιστοσύνη και στο ίδιο πλαίσιο συνεχίζουμε.

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ