Φωτορεαλιστικός Σχεδιασμός 3D

Στην G Group κάθε έργο είναι ξεχωριστό και απαιτεί να βρίσκονται σε πλήρη αρμονία ένας μεγάλος αριθμός παραγόντων. Με την αρχιτεκτονική-διακοσμητική μελέτη και το φωτορεαλιστικό σχέδιο, παρέχουμε τη δυνατότητα ελέγχου της διάταξης των κατασκευών και οριστικοποίησης της μορφής του έργου, δίνοντας έτσι στους πελάτες μας ένα μεγάλο πλεονέκτημα ώστε να έχουν μία πλήρη εικόνα για το τελικό αποτέλεσμα πριν από την έναρξη των εργασιών. Όλα αυτά μπορείτε να τα δείτε να ζωντανεύουν μέσω του φωτορεαλιστικού σχεδιασμού 3D ώστε να νιώθετε πραγματικά σίγουροι για κάθε σας επιλογή.

Γι’ αυτό, στην G Group φροντίζουμε να έχετε πλήρη και σαφή άποψη ώστε να μπορείτε να δείτε με κάθε λεπτομέρεια την μορφή που θα έχει το τελικό αποτέλεσμα. Γνωρίζοντας κάθε γωνιά του σπιτιού, μπορείτε να σχεδιάσετε και να αποφασίσετε για την επιλογή των υλικών ,των χρωμάτων, του φωτισμού, των επίπλων και άλλων διακοσμητικών στοιχείων χωρίς εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής, που συνήθως κοστίζουν χρόνο και χρήμα.

Η δική σας ικανοποίηση και σιγουριά είναι αυτό που μετράει. Και με τον φωτορεαλιστικό σχεδιασμό που σας προσφέρουμε, έχετε τη δυνατότητα να μειώσετε στο ελάχιστο τις αμφιβολίες ή τα ερωτηματικά σχετικά με τη νέα σας κατοικία. Όλα αυτά σε πλήρη συμφωνία με τους υπάρχοντες οικοδομικούς κανονισμούς αλλά και με πρόβλεψη για εργονομία, λειτουργικότητα και μακροπρόθεσμη διασφάλιση της αξίας της επένδυσής σας.