G Group

Κάτι παραπάνω από τεχνικές υπηρεσίες…

Στην G Group αναλαμβάνουμε όχι μόνο την ανέγερση, κατασκευή και ανακαίνιση κτηρίων, διαμερισμάτων και καταστημάτων αλλά ταυτόχρονα προσφέρουμε στους πελάτες μας ποιοτικές, ασφαλείς και αισθητικά άρτιες λύσεις με διαχρονικότητα και προστιθέμενη αξία για το μέλλον.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Στην G Group φροντίζουμε οι υπηρεσίες μας να είναι διαρκώς ολοκληρωμένες, με γνώμονα το αμφίπλευρο όφελος, ώστε μέσω της συνεργασίας σας μαζί μας να μπορείτε να «ανατροφοδοτήσετε» ποιοτικά το πελατολόγιό σας. Από την ολοκλήρωση ενός κατασκευαστικού έργου και την αξιολόγηση περιουσιακών στοιχείων μέχρι εξειδικευμένες χρηματοοικονομικές προτάσεις για τους πελάτες μας, αναλαμβάνουμε μαζί την πλήρη διεκπεραίωση κάθε απαραίτητης εργασίας.

Στην G Group σας προσφέρουμε:

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΑΣ

Ανοίγοντας νέες ευκαιρίες συνεργασίας με σωστή πρόβλεψη και ανακατεύθυνση των κατασκευαστικών έργων προς την ολική αξιοποίηση τους, έτσι ώστε να πετύχετε υψηλότερα σημεία απόδοσης.

ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ

Δημιουργία νέας αγοράς για το μεσιτικό σας γραφείο, τόσο για τα ολοκληρωμένα έργα που χρήζουν εκμετάλλευσης όσο και για τα κατασκευαστικά προϊόντα που πρόκειται να ολοκληρωθούν προσφέροντας υψηλότερες αποδόσεις προμήθειας.

ΑΜΕΣΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ

Μέσω της συνεργασίας μας επωφελούνται, χωρίς κανένα ρίσκο αλλά με μεγάλη δυναμική αύξησης, οι οικονομικές σας δραστηριότητες.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΟΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ

Ολοκληρωμένη λύση σημαίνει να φροντίζεις για τα «προβλήματα» του πελάτη πριν καν ο ίδιος αντιληφθεί πως υπάρχουν. Και σε μια εποχή που η ταχύτητα και η αποτελεσματικότητα είναι καθοριστικοί παράγοντες επιτυχίας, φροντίζουμε να παρέχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις στους πελάτες μας ώστε η επένδυσή τους να είναι πέρα από συμφέρουσα, απόλυτα σύμφωνη με τις προσδοκίες τους, αν όχι να τις ξεπεράσει! Και σε αυτό μπορείτε να συμβάλλετε κι εσείς.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ

Πιστεύουμε στις παραγωγικές συνεργασίες και θέλουμε να μοιραζόμαστε τον εργασιακό μας χώρο με επαγγελματίες όπως εσάς. Πρόθεσή μας είναι να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που θα προάγει την καινοτομία, τη συνεργασία και την παραγωγικότητα. Αν αναζητάτε ένα ευχάριστο περιβάλλον με αληθινές δυνατότητες για ουσιαστικές συνεργασίες με άλλες ειδικότητες, τότε αυτή είναι μια καλή ευκαιρία που σας συστήνουμε να εκμεταλλευτείτε! Και ελάτε μαζί μας να θέσουμε νέες βάσεις στο αντικείμενο της εργασίας μας!

4 ΛΟΓΟΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

1

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Χάρη στη συνάφεια των επαγγελμάτων θα υπάρχει επέκταση του κύκλου εργασιών μέσω της δικτύωσης αλλά και της δημιουργίας νέων συνεργασιών.

2

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Στη διάθεση σας θα βρίσκεται ο απαραίτητος επαγγελματικός εξοπλισμός, το λογισμικό και η τεχνογνωσία.

3

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

Αλληλεπίδραση μεταξύ συνεργατών και ανταλλαγή ιδεών πάνω σε συναφές αντικείμενο εργασίας.

4

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

Διαμοιρασμός γνώσεων, επαφών, και πελατολογίου με σκοπό να δημιουργούνται νέες ευκαιρίες για εργασία όπως και προσκλήσεις στις κατά καιρούς εκδηλώσεις.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ

0

250

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

0

27

ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

0

900

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

0

185

ΚΤΗΡΙΑ

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Download Application

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Η G Group απαρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες με πολυετή πείρα στον τομέα των κατασκευαστικών έργων. Το ίδιο προφίλ αναζητούμε και από τους συνεργάτες μας, το οποίο σημαίνει να έχουν ιδιαίτερη πείρα στην εκτίμηση και πώληση ακινήτων και να είναι γνώστες της αγοράς.

Κλείστε τώρα ραντεβού για να μάθετε περισσότερα