Αντιπαροχή

Εάν για εσάς η κατασκευή ενός δικού σας σπιτιού είναι ένα όνειρο ζωής, στην G Group φροντίζουμε όχι μόνο να γίνει πραγματικότητα, αλλά να είναι και καλύτερο των προσδοκιών σας.

Η αντιπαροχή είναι μία σύμβαση οικοδομήσεως, σύμφωνα με την οποία η κατασκευαστική εταιρεία δίνει ένα τμήμα της οικοδομής του αντιπαρεχόμενου οικοπέδου στον ιδιοκτήτη του, με αντάλλαγμα τη δυνατότητα κατασκευής και εκμετάλλευσης του υπολοίπου οικοπέδου από την κατασκευαστική εταιρεία. Η αντιπαροχή οικοπέδου είναι η συνηθέστερη λύση για κάποιον που έχει ένα οικόπεδο, αλλά δεν έχει χρήματα για να οικοδομήσει.

Η αντιπαροχή οικοπέδων με διαμερίσματα είναι μέθοδος δόμησης που χρησιμοποιείται έντονα στον Ελλαδικό χώρο. Η αντιπαροχή είναι από τους πιο συνήθεις τρόπους αξιοποίησης ενός οικοπέδου, που συμφέρει τόσο στη κατασκευαστική εταιρεία όσο και τον οικοπεδούχο. Η επιχείρησή μας έχει την τεχνογνωσία  ώστε να παρέχει προσφορά για μια επιτυχημένη συναλλαγή με εχεμύθεια και σοβαρότητα.

Τα κριτήρια με τα οποία θα επιλέξετε μια  κατασκευαστική εταιρεία προκειμένου να διαθέσετε το οικόπεδό σας προς αντιπαροχή δεν είναι μόνο το ποσοστό που θα δοθεί για αντιπαροχή. Κριτήρια προκειμένου να διαθέσετε οικόπεδο προς αντιπαροχή, πρέπει να είναι η φερεγγυότητα ,η αξιοπιστία της  κατασκευαστικής εταιρείας, η ποιότητα κατασκευής, η γενική συγγραφή υποχρεώσεων, τα δείγματα από αντιπαροχές που έχει πραγματοποιήσει στο παρελθόν, το εργολαβικό συμβόλαιο που καθορίζει όλες τις λεπτομέρειες που απαιτούνται προκειμένου να υλοποιηθεί η αντιπαροχή.

Αν είστε ιδιοκτήτης οικοπέδου, επιθυμείτε να μάθετε τι μπορεί να οικοδομηθεί στο οικόπεδό σας, τι θα κερδίζατε αν το αναλαμβάναμε εμείς, ποια οφέλη θα είχατε από αυτή την συναλλαγή, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, προκειμένου να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία που αφορά στις αντιπαροχές.

Στις αντιπαροχές παρέχουμε κατοικίες με:

  • Υψηλή ποιότητα κατασκευής
  • Συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα παράδοσης
  • Επώνυμα υλικά
  • Ποιοτικό έλεγχο
  • Σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό
  • Ιδανική αρχιτεκτονική μελέτη

Στην G Group γνωρίζουμε καλά πως η απόφαση να κατασκευάσετε τη δική σας κατοικία, είναι ενδεχομένως το πρώτο βήμα για να εκπληρώσετε ένα από τα όνειρά σας. Γι’ αυτό και αναλαμβάνουμε να το πραγματοποιήσουμε με απόλυτο σεβασμό και ευθύνη απέναντί σας. Η μακροχρόνια πείρα που διαθέτουμε, καθώς το σύνολο των πετυχημένων έργων μας, εγγυάται πως το αποτέλεσμα θα είναι σύγχρονο αλλά και ασφαλές, ακολουθώντας τα υψηλότερα στάνταρ αισθητικής και ενεργειακής απόδοσης.

Ποιότητα για εμάς σημαίνει υπευθυνότητα, ασφάλεια, αισθητική και αποδοτικότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου. Ταυτόχρονα μπορείτε να παρακολουθείτε και να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή, κάθε λεπτομέρεια που αφορά την κατασκευή του, ώστε να αποφεύγετε έτσι  τα «κρυφά» κόστη και τις  αναπάντεχες αλλαγές. Όλα αυτά, στα πλαίσια απόλυτου επαγγελματισμού με την εγγύηση της G Group.

Σημαντική Σημείωση: Η εταιρεία μας αναλαμβάνει έργα μόνο εντός του νομού Αττικής

Φόρμα ανάθεσης ακινήτου με αντιπαροχή

 

Εάν επιθυμείτε να δώσετε για αντιπαροχή το ακίνητο ή το οικόπεδο σας, απλά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Η υποβολή της αίτησης ανάθεσης δεν αποτελεί δεσμευτικό νομικό έγγραφο. Σκοπός της είναι η επικοινωνία, μεταξύ του ιδιοκτήτη και του γραφείου μας. Η έναρξη οποιασδήποτε συνεργασίας πραγματοποιείτε μετά την επικοινωνία και μόνο με την σύμφωνη γνώμη και των δύο πλευρών.

Σημαντική Σημείωση: Η εταιρεία μας αναλαμβάνει έργα μόνο εντός του νομού Αττικής

Σε ποιά περιοχή βρίσκεται το ακίνητο σας; *

Ακριβής διεύθυνση του ακινήτου σας *

Τ.Κ. *

Σύνδεσμος ακριβής τοποθεσίας στο Google Maps

Ποιο είναι το εμβαδόν του οικοπέδου; (m²) *

Υπάρχει δόμηση εντός του οικοπέδου;

Εάν υπάρχει δόμηση, πόσα τετραγωνικά; (m²)

Συντελεστής Δόμησης

Όνομα / Επώνυμο *

Τηλέφωνο *

E-mail Επικοινωνίας *

Σημειώσεις / Άλλες Πληροφορίες