-Iris Apartments-

Το “IRIS APARTMENTS” είναι ένα σύγχρονο κτήριο κατοικιών υψηλής αισθητικής, άκρως εντυπωσιακό και επιβλητικό.

Το όνομα του προέκυψε από την θεά Ίριδα ή Ίρις που ήταν κατά την ελληνική μυθολογία η ‘θεά του ουράνιου τόξου’ και της μαγείας του φάσματος  των επτά χρωμάτων που συνθέτουν το ορατό φως .

Βρίσκεται σε  προνομιακή περιοχή των Νοτίων Προαστίων, αγκαλιάζοντας συνοριακά τον Δήμο Καλλιθέας με τον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου έχοντας  άμεση πρόσβαση  στους σταθμούς μετρό Καλλιθέας και Ταύρου, το εκτενές δίκτυο αστικής συγκοινωνίας και την μεγάλη τοπική αγορά.

Σε μία ήσυχη και όμορφη γειτονιά με φαρδύς δρόμους και πρασιές , δημιουργήσαμε ένα κτήριο άκρως εντυπωσιακό που έρχεται για να ξεχωρίσει τόσο με την ποιότητα όσο με την αρχιτεκτονική αισθητική του,αλλάζοντας τα δεδομένα.

Η επιλογή του οικοπέδου δεν ήταν καθόλου τυχαία, αντιθέτως ήταν αυτή που πυροδότησε τις σχεδιαστικές κατευθύνσεις του έργου.

Σε ένα προνομιακό οικόπεδο με Νότιο Νοτιανατολικό προσανατολισμό , δόθηκε μεγάλη έμφαση στην χωροθέτηση του κτηρίου για την πλήρη  εκμετάλλευση του λαμπερού άπλετου φυσικού φωτός.

Επιχειρήσαμε τον σχεδιασμό ενός δυναμικού κτηρίου ιδιαίτερης αισθητικής και λειτουργικότητας που ακολουθεί πιστά τις σύγχρονες τάσεις.

Το “Iris Appartments” αποτελείται από διαμπερή διαμερίσματα δυο (2) χώρων , μεζονέτες δυο (2) ή τριών (3) χώρων καθώς και από διαμπερή οροφοδιαμερίσματα τριών (3) ή τεσσάρων (4) χώρων , σε μία από τις πιο ανερχόμενες οικιστικά περιοχές της Αθήνας, συνδυάζοντας τα οφέλη του Κέντρου με τις αρετές των Νοτίων προαστίων.

Η έμπνευση για το σχεδιασμό και η βασική επιδίωξη της αρχιτεκτονικής προσέγγισης και μελέτης ήταν οι ξεκάθαρες γραμμές στην ογκοπλασία του κτιρίου που προήλθαν από την δημιουργία στις όψεις οριζοντίων και κάθετων όγκων, σε λευκό και σκούρο χρώμα, ώστε να ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους τοίχους του κτιρίου.

Ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις, αυτό το κτήριο, ως προϊόν σύνθετης και παραγωγικής διαδικασίας, οδηγήθηκε σε ένα στιβαρό και εντυπωσιακό οπτικά αποτέλεσμα, με την επιλογή των χρωμάτων την χρήση γυαλιού στην όψη τα μεγάλα ανοίγματα που κυριαρχούν στα διαμερίσματα και τους ξεκάθαρους όγκους που τοποθετούνται στους εξώστες, να βοηθούν απόλυτα σε αυτό, αναδεικνύοντας την δυναμική εμφάνιση του κτηρίου μέσα από έναν αρμονικό συνδυασμό υψηλής αισθητικής, ποιότητας και σύγχρονων υλικών.

Συνοψίζοντας , στόχος για τα διαμερίσματα του “Iris Appartments” είναι η δημιουργία ενός κτηρίου υψηλών προδιαγραφών που υπηρετεί με συνέπεια τις ανάγκες των ιδιοκτητών του , εκφράζοντας απόλυτα τις επιταγές της προσιτής πολυτέλειας, ακολουθώντας τον σύγχρονο και minimal σχεδιασμό εκμεταλλεύομενο με τον προσανατολισμό του τα μεγάλα ανοίγματα , το φυσικό φως, τον Ήλιο με όλα τα χρώματα της Ίριδας , καθώς  και την στοχευμένη αξιοποίηση της θέας που προσφέρει η θέση του οικοπέδου με την εργονομία και λειτουργικότητα να διακρίνεται εμφανώς σε κάθε λεπτομέρεια σε όλους τους χώρους

                    ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ‘IRIS APPARTMENTS’

 • Σύγχρονος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός υψηλής αισθητικής.
 • Δέκα (10) χρόνια εγγύηση κορυφαίας ποιότητας.
 • Συνολική πιστοποίηση ISO.
 • Υψηλή ενεργειακή κλάση  Α’ βάσει μελέτης ΚΕΝΑΚ ελαχιστοποιώντας  τις απώλειες και εξοικονομώντας ενέργεια στους χρήστες.
 • Πλήρης αντισεισμική θωράκιση με θεμελίωση γενικής κοιτόστρωσης ή κοινώς ‘Radier’.
 • Μεγάλα ανοίγματα εξωτερικών κουφωμάτων για μεγιστοποίηση της θέας.
 • Ενεργειακά θερμοδιακοπτόμενα συστήματα αλουμινίου με κορυφαία επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης, καλύπτοντας  αντικλεπτική κλάση WK3.
 • Αυτόνομη θέρμανση αερίου ή αντλίες θερμότητας ανά διαμέρισμα.
 • Smart home ευκολίες για απομακρυσμένο έλεγχο της οικίας .
 • Παροχή φόρτισης ηλεκτροκίνητου οχήματος.
 • Επιλογή των υλικών υψηλής ποιότητας με βάση την προσωπική σας αισθητική και τις πραγματικές δικές σας ανάγκες.
 • Εξατομικευμένος σύγχρονος σχεδιασμός για κάθε ιδιοκτήτη, open plan κουζίνας που συνδυάζει την ποιότητα με την εργονομία και την αισθητική,ώστε να προσαρμόζεται πλήρως στις προτιμήσεις και τις επιλογές του, σε συνεργασία πάντα με τους διακεκριμένους διακοσμητές μας.
 • Εξατομικευμένος σύγχρονος σχεδιασμός υγρών χώρων μπάνιου-wc με είδη υγιεινής που χαρακτηρίζονται από πολύ υψηλή ποιότητα υλικών.
 • Μεγάλες βεράντες συμπαγών στηθαίων και συμπαγών στηθαίου με τζάμι.
 • Υπέργειες και υπόγειες θέσεις στάθμευσης.
 • Αποθήκες υπογείου.
 • Πλησίον σταθμών ΗΣΑΠ Καλλιθέας ( 220 m ) και Ταύρου ( 440 m ).
 • Πλησίον μεγάλης τοπικής αγοράς- αστικής συγκοινωνίας-σχολειών.
 • Πλησίον Διεθνές Λιμάνι Πειραιά (3.5km) – Ακρόπολη ( 2,2 km ) – Πολιτισμικό Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και το παραλιακό μέτωπο (1.9 km ) – Διεθνές αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.
 • Πλησίον Πανεπιστημίων ( Χαροκόπειο-Πάντειος-Πανεπιστήμιο Πειραιά και πλήθος Ιδιωτικών Κολεγίων.

Η ομάδα της G Group αποτελείται από εξειδικευμένους έμπειρους συνεργάτες όπως αρχιτέκτονες-μηχανικούς-διακοσμητές-νομικούς συμβούλους, με πολυετή εμπειρία στη διαχείριση έργων υψηλού επιπέδου,πάντα πρόθυμοι να συζητήσουν μαζί σας και να σας παρέχουν συμβουλευτικές υπηρεσίες, ώστε από κοινού να επιτύχουμε το αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει απόλυτα τις ανάγκες σας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας αναλαμβάνουμε να προετοιμάσουμε τον τραπεζικό σας φάκελο.

Αναλαμβάνουμε για εσάς, εάν επιθυμείτε, τον πλήρη εξοπλισμό και την επίπλωση του νέου σας διαμερίσματος, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες με πολύ προνομιακές τιμές που έχουμε εξασφαλίσει αποκλειστικά για τους πελάτες μας.

H G Group αναλαμβάνει την πλήρη έκδοση Golden Visa σε Non European Citizens εφαρμόζοντας το πρόγραμμα Greek Golden Visa Residency με πλήρη διαφάνεια και αξιοπιστία, καθώς και την πλήρη εκμετάλλευση του ακινήτου για την αποδοτικότερη επένδυση του.

Share: