Διαμέρισμα IJ2 74m²

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για το ακίνητο

Το IJ2 είναι ένα σύγχρονο κομψό μοντέρνο διαμπερές με άπλετο φυσικό φως διαμέρισμα του ‘IRIS APARTMENTS’ που είναι σχεδιασμένο για έναν σύγχρονο τρόπο ζωής .

Το διαμέρισμα προσφέρει απλόχερα όλες τις σύγχρονες ανέσεις και αποτελείται από ένα (1) ή δύο (2) υπνοδωμάτια , από open plan κουζίνα με ενιαίο χώρο καθιστικού σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και υψηλού επιπέδου διαβίωση με τον Νότιο-Νοτιοανατολικό προσανατολισμό του να βοηθούν σε αυτό με ανεμπόδιστη εκπληκτική θέα ..

Το διαμέρισμα μεζονέτα IJ2 ιδιωτική πισίνα αποκλειστικής χρήσης που περιλαμβάνεται στις μεγάλες βεράντες που διαθέτει.

Επιπρόσθετα τόσο η αποθήκη της κατοικίας όσο και η κλειστή θέση στάθμευσης που βρίσκονται στο υπόγειο του κτηρίου, καλύπτουν κάθε ανάγκη μιας σύγχρονης κατοικίας.

Το διαμέρισμα IJ2 είναι ιδανικό για ιδιοκατοίκηση αλλά και για μίσθωση και είναι η ιδανική πρόταση για όσους ενδιαφέρονται για ένα άκρως ελκυστικό επενδυτικό προϊόν ή για Golden Visa.

Το ακίνητο βρίσκεται σε μια πολύ κομβική τοποθεσία, με την προσβασιμότητα του στο πλήρως εκτεταμένο δίκτυο συγκοινωνιών να είναι αξιοσημείωτη .

Επίσης η κάθε είδους επενδυτική δυναμική του διαμερίσματος , αφορά τόσο τα πολύ υψηλά standard στην ποιότητα κατασκευής και την τοποθεσία του, όσο και την εγγύτητα του κτηρίου “Iris Apartments” στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας μόλις 2,2 χλμ από το μνημείο της Ακρόπολης , 3,5 χλμ από το κεντρικό λιμάνι του Πειραιά , όντας πολύ κοντά από τα περιμετρικά πανεπιστήμια ( Πάντειο Πανεπιστήμιο, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο , Σιβιτανίδειος σχολή , Πανεπιστήμιο Πειραιώς καθώς και πλήθος Ιδιωτικών Κολεγίων κλπ ) την Αθηναϊκή Ριβιέρα ,το Πολιτιστικό Κέντρο Ίδρυμα Σταυρός Νιάρχος  και μόλις 220 μέτρα από τον σταθμό ΗΣΑΠ Καλλιθέας

Το διαμέρισμα IJ2 αποτελεί τμήμα του 10όροφου κτηρίου κατοικιών, υψηλής αισθητικής και υψηλών προδιαγραφών “Iris Apartments” , ενός άκρως εντυπωσιακού και επιβλητικού κτηρίου που με τα μοναδικά του χαρακτηριστικά δημιουργεί το μέλλον….σήμερα!

* Όλες οι εικόνες είναι φωτορεαλιστικές απεικονίσεις και αποτελούν αισθητικές προσεγγίσεις των χώρων

  Το διαμέρισμα IJ2 διατίθεται με ένα πλήθος μοναδικών παροχών & προνομίων:

Δέκα (10) χρόνια  εγγύηση

Συνολική πιστοποίηση ISO

Θερμοδιακοπτώμενα συστήματα αλουμινίου πολύ υψηλής ενεργειακής απόδοσης  και βαφή RAL

Παροχή για φόρτιση ηλεκτρικού οχήµατος στη θέση στάθµευσης

Δάπεδα γρανίτες μεγάλου μεγέθους και δρύινο ξύλινο πάτωμα στο Υ/Δ

Κουζίνα open plan με ενιαίο σαλόνι-τραπεζαρία

Πυράντοχη θωρακισμένη πόρτα εισόδου

Υψηλής αισθητικής είδη υγιεινής και µπαταρίες από τους µεγαλύτερους ευρωπαϊκούς οίκους.

Smart home ευκολίες με διαχείριση από απόσταση

Αυτονομία θέρμανσης με ατομικό καυστήρα αερίου ή αντλια θερμότητας

Αρχιτεκτονική μελέτη,κατασκευή και επίβλεψη: G Group Constructions

Το διαμέρισμα IJ2 αποτελεί τμήμα του  10όροφου πολυτελούς κτηρίου IRIS APARTMENTS, ενός ιδιαίτερου κτίσματος που με τα μοναδικά του χαρακτηριστικά

θέτει το πλαίσιο για τα κτήρια του μέλλοντος.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για το ακίνητο